Coaching

  • Home
  • Coaching en Leefstijl

Coaching en Leefstijl

Het helpt je om het beste uit jezelf te halen, je doelen te bepalen en deze daadwerkelijk te bereiken. Het helpt je om weer richting in je leven te krijgen, waardoor je een fijner mens bent voor jezelf en je omgeving. Het helpt je daarnaast vooral ook om jezelf beter te leren kennen. Investeren in een gezonde leefstijl en het optimaliseren van jouw totaalbalans is namelijk een cadeau aan jezelf dat altijd goed uitpakt.

Leer jezelf echt kennen

Er kan je van alles in de weg zitten zonder dat je dat specifiek kan benoemen. Je kan bijvoorbeeld last hebben van negatieve gedachtepatronen die altijd als een onbewust (achtergrond) programma draaien. Hierdoor kom je nooit waar je wil zijn. Als je helder krijgt wat jouw onbewuste en belemmerende overtuigingen zijn, krijg je inzicht in je gedrag en in de gedachten en gevoelens die ontstaan door deze overtuigingen. Hierdoor kom je tot zelfkennis en zelfinzicht. Zie dit traject dan ook als een beter leren kennen van jezelf!

Wat is het effect van (Leefstijl)coaching

Coaching heeft een positief effect op hoe jij je voelt en gedraagt. Het heeft een positief effect op zowel de privé- als de werksfeer. Wanneer je goed in je vel zit dan presteer je beter, ben je creatiever, ben je een leuker mens voor jezelf en je omgeving, heb je meer kans op succesvol ondernemen en je komt veel makkelijker in ‘flow’.
Oftewel: Een hoofd met minder rommel waardoor je makkelijker gaat doen wat je graag wilt, daardoor betere keuzes maakt. Er komt meer balans en meer vitaliteit in je leven, waardoor jij weer zin krijgt (en plezier) om dingen te ondernemen!

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching richt zich vooral op je persoonlijke ontwikkeling en de effectiviteit daarvan op zowel je werk als je privéleven. Ook helpt het bij zingevingsvraagstukken als 'waarom ben ik hier, wat is het doel van mijn leven of waarom loop ik iedere keer vast?' Ik werk met een balansmodel waarin alles aan bod komt. Je vult een Leefstijl & Vitaliteits check (LVA) in waarin ook alle onderdelen uit het balansmodel zijn verwerkt. Hierdoor ontstaat een duidelijk beeld op welke gebieden er voor jou veel winst te behalen valt. Met coachingstechnieken die vervolgens specifiek zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en vaardigheden start je weg naar herstel. 

Vooraf hebben we een matchgesprek van een half uur (telefonisch of online), zodat wij samen kunnen onderzoeken of we met elkaar in zee willen gaan.

Zijn we een match dan ontvang je voor aanvang van het coachtraject de LVA om in te vullen. De coachingssessies vinden plaats bij mij in de praktijk in Dwingeloo, via Zoom of lekker buiten op het Dwingelderveld. Als coach ga ik je niet vertellen wat je moet doen; het is mijn taak de antwoorden in jezelf naar boven te laten komen voor een duurzaam resultaat.

Ik werk uitsluitend met een traject om de betrokkenheid maximaal te houden. De weg naar herstel gaat vaak in golven en commitment helpt om het beste resultaat te behalen. Een traject kan altijd worden verlengd en indien nodig of gewenst kan het worden gecombineerd met therapeutische massages om dichter bij je gevoel te komen. Coaching wordt niet vergoed via de zorgverzekering.

Vaak ondersteund het bedrijf waar je werkt in de kosten of vergoedt zelfs het hele traject, hiervoor kan ik contact opnemen.

De prijs zoals genoemd op de website is uitsluitend voor particulieren. 

Altijd in bereik

Je kunt online je afspraak inplannen of bellen.

06 24137014

info@moniquejongmans.nl

De Steegde 1 | 7991 CA | Dwingeloo

contact pagina

ik ben ook te volgen op :

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. Wil je het zeker weten? Neem dan zelf contact op met je zorgverzekeraar!

De Steegde 1
7991 CA
Dwingeloo

06 24137014
info@moniquejongmans.nl