AM I FUTURE PROOF?

Deze foto is gemaakt tijdens een live Bootcamp bij de gemeente Borger-Odoorn. Onderdeel van “leer meer over digitalisering”, ontstaan door een samenwerking tussen I.AMDIGITAL en TalentFirst Nederland BV.
Een maatwerk blended learning traject waarin ik de Kick-offs en de afsluitende Bootcamp trainingen voor de gemeenten Emmen, Coevorden, Hengelo en Borger-Odoorn mocht geven, zowel online als live.

ARE YOU FUTURE PROOF?

Wat gaat er namelijk allemaal wel niet veranderen de komende tijd? Wat betekent dat voor jouw werk? Bestaat jouw werk straks nog wel? Dit traject bood inzicht, kennis, creatieve opdrachten, E-learning, én 1-op-1 coaching op dieper op de persoonlijke vragen en behoeften in te gaan.
Een goede vraag om jezelf te stellen: Ben ik wel 'future proof’? Wat kan je bijvoorbeeld nu doen om daarvoor te zorgen? Hoe kan jij je goed voorbereiden op verandering?

Misschien is dit iets voor je: Het CarrièreBoost programma van Talentfirst

Misschien ook interessant

AM I FUTURE PROOF?

Deze foto is gemaakt tijdens een live Bootcamp bij de gemeente Borger-Odoorn. Onderdeel van “leer meer over digitalisering”, ontstaan door een samenwerking tussen I.AMDIGITAL en TalentFirst Nederla...

Ontrouw aan jezelf?

Ze loopt al jaren bij therapeuten en coaches, gaat naar workshops en retraites om aan haar persoonlijke ontwikkeling te werken. Nog nooit heeft ze gevonden wat ze zocht. Fast Forward: We zijn in d...

© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.