DISC- en Drijfveren analyse & training

DISC- en Drijfveren analyse & training

Als je de manier waarop je naar dingen kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt - Wayne Dyer

Met de DISC methode brengen we van iedereen het huidige natuurlijke en aangepaste gedragsprofiel in kaart. Dit model geeft inzicht in gedrag en gedragsvoorkeuren van jou én van de ander, zoals het op dit moment is.

Het laat zien hoe jouw gedrag overkomt op anderen, hoe jij zelf reageert op het gedrag van de ander, welk gedrag al effectief is en wat jouw sterke punten zijn. Het biedt handvatten om beter te communiceren, je effectiviteit te vergroten, en mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Inzicht in jouw Drijfveren is ook heel handig, want deze bepalen welke richting je kiest én brengen je in beweging. 

Je krijgt helder wat je motiveert, waar je juist weerzin tegen hebt en wat je daarvan terugziet in je gedrag. Net als in het DISC profiel worden ook hier de kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten van elke drijfveer in kaart gebracht.

Het resultaat? Meer inzicht in hoe bewuste keuzes te maken die jou van nature motiveren, energie en voldoening geven. In een 1-op-1 coachgesprek gaan we dieper in op jouw verhaal.

Met een training op maat  leggen we de basis voor een succesvolle samenwerking én betere resultaten binnen jouw team of organisatie. Het biedt de mogelijkheid om elkaar op een dieper niveau te leren kennen, begrip op te bouwen en daardoor effectiever te kunnen communiceren. 

Meer weten wat ik voor je kan betekenen? Ik neem graag contact met je op! 

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, mits je de juiste aanvullende polis hebt afgesloten. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie of neem zelf contact op met je zorgverzekeraar!

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. In een aantal gevallen kan je via jouw werkgever trajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.


© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.