Soft skills Competence Framework

Soft skills Competence Framework

Waarom binnen je comfort zone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt? - Loesje

Als je wordt uitgenodigd om te solliciteren dan heb je waarschijnlijk het juiste diploma, de benodigde vaardigheden en relevante kennis. Maar wat als die andere kandidaat dezelfde kwalificaties heeft?

Jouw soft skills zijn hier de doorslaggevende factor!

Soft skills zijn o.a. effectieve communicatie, timemanagement en probleemoplossend vermogen. Door de juiste set soft skills te bezitten, kan jij je onderscheiden en de concurrentie mijlenver achter je laten!

Onvoldoende ontwikkelde soft skills kunnen veel problemen veroorzaken binnen teams. Denk aan verslechterde relaties met collega's, verlies van motivatie en uiteindelijk een afname in prestaties. Het begrijpen van je eigen soft skills en die van je teamleden vormt de basis voor persoonlijke groei en optimale samenwerking. Soft skills zijn van cruciaal belang om optimaal te kunnen functioneren in een team.

Heb je de ambitie om van een operationele functie door te groeien naar een leidinggevende rol, vereist dit andere vaardigheden. Wat dacht je van het inspireren van medewerkers, conflictbeheersing en effectief leiden van vergaderingen?

Het is essentieel om inzicht te krijgen in je soft skills, zodat je gericht kunt trainen om die droombaan te bemachtigen, professioneel kunt groeien of goed te kunnen functioneren in een team.

Het Soft skills Ontwikkelprogramma is beschikbaar als individuele training, als team- of als organisatie training.

Als Soft Skills expert & trainer nodig ik je van harte uit om hier een kijkje te nemen: alles over het Soft skills Competence Framework.

Spreekt het je aan? Wil je weten wat voor jou of je team de mogelijkheden zijn? Een Incompany training? Maatwerk? Ik informeer je graag over de mogelijkheden! 

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, mits je de juiste aanvullende polis hebt afgesloten. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie of neem zelf contact op met je zorgverzekeraar!

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. In een aantal gevallen kan je via jouw werkgever trajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.


© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.