Monique als therapeut

Massagetherapie

Massagetherapie is bij uitstek geschikt om in te zetten bij chronische pijn, spanning, stress of andere lichamelijke ongemakken. Gericht op het herstel van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam.

Triggerpointtherapie

Een gouden combinatie van manuele techniek en Dry needling, gericht op het behandelen van triggerpoints. Deze therapie wordt vaak gebruikt om (spier)pijn en spierspanning te verlichten. 

Jij bent uniek en dat betekent maatwerk

Ik zie jou als een geheel! Ik vertrek altijd vanuit jouw pijn en jouw pijn is echt. Als een detective ga ik op zoek naar de oorsprong en werk snel en doelgericht aan het verhelpen van jouw pijn of blokkade. Hiervoor gebruik ik verschillende technieken om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wist je dat je ook pijnklachten kan hebben door het continu negeren van signalen die een andere oorsprong hebben? Soms lopen dingen even niet lekker, zoals een onbevredigende baan of misschien gedoe in je (werk)relatie. Het kan echter ook aan je werkhouding liggen, of aan je bed. 

Ik vind het belangrijk om de oorsprong van jouw fysieke klachten te snappen, zodat we gericht en efficiënt kunnen werken aan het verlichten of oplossen ervan.

Mijn therapeutische behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars, mits je daarvoor de juiste aanvullende polis hebt afgesloten.

Publicaties en artikelen

AM I FUTURE PROOF?

Deze foto is gemaakt tijdens een live Bootcamp bij de gemeente Borger-Odoorn. Onderdeel van “leer meer over digitalisering”, ontstaan door een samenwerking tussen I.AMDIGITAL en TalentFirst Nederla...

Ontrouw aan jezelf?

Ze loopt al jaren bij therapeuten en coaches, gaat naar workshops en retraites om aan haar persoonlijke ontwikkeling te werken. Nog nooit heeft ze gevonden wat ze zocht. Fast Forward: We zijn in d...

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden namelijk door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende polis. Je bent er zelf verantwoordelijk voor op te hoogte te zijn van jouw eigen verzekeringsvorm en voorwaarden. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar!

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. In een aantal gevallen kan je via jouw werkgever trajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.


© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.