Massagetherapie

Massagetherapie

Stimuleert jouw zelfhelend vermogen

Tijdens jouw massagetherapie sessie combineer ik verschillende technieken en therapeutische benaderingen, afhankelijk van jouw individuele behoefte en hulpvraag. Massagetherapie is fijn om in te zetten bij chronische pijn, spanning, stress of andere lichamelijke ongemakken.

Door een combinatie van technieken, zoals bijvoorbeeld deep tissue-, triggerpoint-, Shiatsu en ontspanningsmassage, wordt het natuurlijke herstelvermogen van jouw lichaam gestimuleerd. 

Door met aandacht te luisteren naar de signalen van je lichaam, krijgt je lichaam de kans om haar verhaal te delen. Dit verhaal kan verrassend anders zijn dan wat je in je hoofd denkt te weten. Vaak heb je al allerlei gedachten, overtuigingen, verwachtingen, antwoorden en oordelen paraat. Misschien heb je ze al zo vaak gehoord dat ze jouw persoonlijke waarheid zijn geworden. Echter, wat je voelt en ervaart in je lichaam kan iets heel anders vertellen. Je lichaam heeft namelijk haar eigen taal en zal altijd de waarheid spreken.

Ik maak mijn eigen massageoliën en masseer en werk uitsluitend met de 100% zuivere essentiële oliën van DōTERRA. Deze oliën vormen een waardevolle aanvulling op jouw specifieke behoefte, waardoor de voordelen van de massagetherapie nog verder worden versterkt. 

Door de oliën te combineren met de voor jou juiste massagetechnieken creëren we een holistische ervaring die niet alleen je lichaam, maar ook je geest en emoties in balans brengt.

Ben je aanvullend verzekerd?

Mooi! Mijn therapeutische behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed, mits je de juiste aanvullende polis hebt afgesloten. Kijk op www.zorgwijzer.nl voor informatie of neem zelf contact op met je zorgverzekeraar!

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. In een aantal gevallen kan je via jouw werkgever trajecten vergoed krijgen. Bij begeleiding en herstel van een burn-out bijvoorbeeld. Als ZZP-er zijn coachingsessies belasting aftrekbaar. Prijzen vermeld op mijn website zijn voor particuliere trajecten. 

Het verplaatsen of anuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht, met uitzondering van onvoorziene omstandigheden.


© Monique Jongmans. Realisatie: Praes.